Nyheder:14.11.13 Planlagt kuld:

  

Vi har fornøjelsen af at præsentere faderen til vores kommende kuld. Den endelige beslutning fald på Argos (Tropaco Troyan Argos of Coso) - ikke kun på grund af hans imponerende række af titler, men også på grund af sundhed og han skønne omgængelige mentailtet. 

 

Vi har opdateret C-kuldet's side - se mere HER

 

 

 
Tropaco Troyan Argos of Coso "Argos" - Billede: Mija Cyphert.
 

03.11.13 International Udstilling i Herning:

  

Vi var en tur på udstilling i Herning. Om lørdagen blev kun Bizi (Akizuri Titi Bizi) udstillet - hun blev præmieret med L (Lovende). Søndag blev både Diwa (Akizuri Ika Abudiwa), Zippo (Akizuri Ika Asani) og Bizi udstillet. Bizi fik SL (Særdeles Lovende) og placeret som nr. 3. Zippo havde STOR konkurrence i en meget stor og stærk Champion klasse - men han gjorde det rigtig godt :) Han blev 2.bedste Champion Han, og var mellem de sidste 5 hanner, men blev desværre ikke placeret imellem de 4 første - så han sluttede som 5.Bedste Han :) Diwa fik Excellent, og blev ikke placeret i Champion klasse.

 

 

 
Akizuri Ika Asani "Zippo" - Billede af Kaisa Kosonen.
 

07.09.13 Tara 13 år:

  

Idag fylder Zuki's mor Tara (Umjumi Chiwitsi) 13 år! Billedet er taget i 2007 da Hans og Sarka var på besøg. Tara er en helt special dame - hun har SÅ meget karakter og tilstedeværelse. Vi ser så meget af hendes karisma i Zuki :) Tillykke med fødselsdagen søde Tara!

 

 
Umjumi Chiwitsi "Tara" in 2007
 

 

31.08.13 Stor update:

  

Endelig har jeg igen adgang til vores hjemmeside! Så er det tid til en større update :) Akizuri Titi Bakira "Bella" og Akizuri Titi Bizi "Bizi" har været udstillet et par gange med stor success.

 

Bella blev BIS Baby på et Hvalpe Show i Sverige - Godt gået Ann-Sophie og Bella :) Keep up the good work! Bizi blev 2 x BOB Baby - National udstilling i Varde 24/8-13 og RR Specail udstilling 31/8-13

 

Vi modtog også en besked fra Zippo's søn "El Zippo" fra CZ. Han var en tur på CZ RR Special udstilling, og blev BIM Baby.

 
Akizuri Titi Bakira "Bella" 5½ måned - BIS 1 på Hvalpe show i Sverige.
 

 

Akizuri Titi Bizi "Bizi" næsten 6 måneder - BISS BABY på Dansk RR Special
Tak til Benny Fischer for billedet!

 

 

El Zippo Marrón Z Masnerova 4½ måned - BIM BABY på CZ RR Specialen

 07.06.13 Besøg i Tjekkiet for at se Zippo's hvalpe ved Z Masnerova:

  

Sidste weekend var vi en tur i Tjekkiet for at besøge Zippo's hvalpe samt Hans & Sarka (Zuki's opdrættere). Vi have en super tur! Det var fedt at se hvalpene, og se hvor skøn en mor Nika er! :) Vi er stolte af vores ZiNi hvalpe.

 

to hvalpe søger stadig det rette hjem - kontakt mig eller Zdenka for mere information.

 

Jeg har oprettet et galleri med alle de billeder Zdenka har sendt :) Besøg galleriet HER

 
Z Masnerova El Chico
 
Z Masnerova El Chico
 

 

Z Masnerova El Nino15.05.13 Alle hvalpe er nu ved deres nye familier:

  

Nu er den siidste hvalp rejst hjemmefra - eller det vil sige, Bizi bliver boende ved Mads og Rikke :) Men de øvrige 6 hvalpe har fået nye familier. Vi ønsker dem al mulig held og lykke på deres vej, og glæder os til at følge dem gennem livet. :)

 

Besøg hvalpenes Blog HER

 24.04.13 Hvalpene er nu næsten 8 uger:

  

Tiden flyver virkelig... Hvalpene er nu næsten 8 uger. Den første hvalp rejser fredag - det bliver så hårdt at se dem rejse!

 

Besøg hvalpenes Blog HER

 

 

http://b-litter.akizuri.dk/#63 11.04.13 Hvalpene 6 uger:

  

Hvalpene er nu næsten 6 uger.

 

Besøg hvalpenes Blog HER

 

 

 10.04.13 Zippo's hvalpe er født:

  

Zippo's første hvalpe er født (Mor: Berenica Z Masnerova) - 9 hanner og 1 tæve. 1 korrekt han var dødfødt, 2 hanner har ridgefejl - ingen DS eller knækhaler indtil videre :) mere information på www.zmasnerova.cz eller HER

 

 

 05.04.13 Hvalpene fylder 5 uger:

  

Vores 7 vidundere er nu 5 uger - sikke tiden flyver! Besøg bloggen for flere nyheder og billeder :)

 

Besøg hvalpe bloggen HER

 

 

http://b-litter.akizuri.dk/#57  06.03.13 Nika er drægtig:

  

Zippo's første kone Nika (Berenica Z Masnerova) var konstateret drægtig ved ultralyds scanning 6/3-2013 - hvalpene ventes født omrking 14/4-2013. mere information på www.zmasnerova.cz eller HER

 

 

 01.03.13 Hvalpene er her:

  

Sobi fødte de små B'er på årets første forårsdag :) 8 hvalpe blev født - en korrekt han var dødfødt hvilket betyder at vi nu sidder tilbage med de 7 vidundere - 4 hanner og 3 tæver. Mere information på B-kuldet's side og Blog'en er opdateret :)

 

Besøg hvalpe bloggen HER

 

 

 25.02.13 Hvalpene er her snart:

  

Sobi vokser hurtigere nu - de små B's er på vej! Vi har oprettet en hvalpeblog hvor du kan følge vores B-Kuld - det er her vi vil opdatere med billeder og nyheder omkring hvalpene. Kun en uge tilbage nu! :)

 

Besøg hvalpe bloggen HER

 

 

 10.02.13 Lydighed og hvalpe:

  

Denne weekend havde vi travlt! Lørdag kom Nika for at besøge Zippo - og søndag skulle vi til rally konkurrence! Selvom Zippo havde en dejlig dame på besøg, klarede han konkurrencen rigtig godt. Han bestod med 81 og 86 point - hvilket betyder at han kun mangler at bestå en gnag mere for at opnå titlene RALLY-V. Diwa bestod en gang med 84 points - 2 mere før hun får titlen :)

 

Søndag blev Nika succesfuldt parret - læs mere om denne kombination HER

 

 

 25.01.13 Sobi er drægtig:

  

Sobi blev konstateret drægtig ved scanning 25/1-2013!!! Nu ser vi frem til at møde de små B'asser ;) Forventet fødsel 3/3-2013. 

 

Se mere om kuldet HER - eller kontakt mig for yderligere information.

 02.01.13 Sobi er parret:

  

Sobi blev parret 30/12 + 31/12-2012 hvilket forhåbentligt betyder hvalpe omkring 3/3-2013 og de vil så være klar til at rejse til deres nye hjem omkring 5/5-2013.

 

 

 
01.01.13 Godt nytår til alle!

  

Endnu et år er gået og 2012 har været et begivenhedsrigt år for os - nu er vi spændte på hvad 2013 bringer :) Vi ønsker alle et godt nytår! Den traditionalle gåtur - naturligvis som altid med gode venner Jette & Lars og selvfølgelig Caziba - måtte i år gennemføres uden mig. Jeg var med Rikke i Tjekkiet for at parre Sobi. Men Mads og de 3 x Akizuri holdt traditionen i live :)

 

 image